Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Foto studio Freya R.I.P. Chicco Over mijzelf Mijn honden Mijn honden 2 Diploma's Tips Behandeling in de salon halen en brengen thuis trimmen effileren plukken ontwollen/ wassen knippen Voor en na  voor en na 2 voor en na 3 voor en na 4 voor en na 5 voor en na 6 voor en na 7 voor en na 8 voor en na 9 voor en na 10 Show Honden Acties Nieuws Prijslijst 2015 Contact Adres gegevens  Gastenboek dierenwinkel Voor en na 11 voor en na 12 voor en na 13 voor en na 14 voor en na 15 voor en na 16 Plukken 2 voor en na 17 Voor en na 18 voor en na 19 voor en na 20 Per ras, voor en Na mallamute Bastaard Maltezer shih tzu lhasa 

Mijn honden

Onder dit kopje stel ik mijn honden aan u voor.

Ik zal beginnen met de oudste.Dat is Chicco. ( klik om op haar pagina te komen)Helaas is ze op 04-10-2011 overleden. haar strijd was gestreden....Chicco werd geboren op 7 Maart 2001. En was een kruising Mops/ Jack Russel Ze was mijn Maatje!

Binky.Binky is een Kruising Markiesje en is geboren op 18 juni 2002 zei is onze oudste hond. Bink is een bange maar lieve hond. U zal haar wellicht niet veel zien, maar ze zal zeker van zich laten horen!Met Bink heb ik behendigheid gedaan en ze heeft wel eens een groepsbeker gewonnen.

Klik Hier voor de volgende honden.

Zipper.Zipper is een Shetland Sheepdog (Sheltie)Ze is geboren op 1 dec 2005Zipper kent u al! Want Zip is de hond die in mijn logo staat!Met haar heb ook behendigheid gedaan, maar wegens de gezondheid van haar hebben we dit helaas moeten staken.