Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Foto studio Freya R.I.P. Chicco Over mijzelf Mijn honden Mijn honden 2 Diploma's Tips Behandeling in de salon halen en brengen thuis trimmen effileren plukken ontwollen/ wassen knippen Voor en na  voor en na 2 voor en na 3 voor en na 4 voor en na 5 voor en na 6 voor en na 7 voor en na 8 voor en na 9 voor en na 10 Show Honden Acties Nieuws Prijslijst 2015 Contact Adres gegevens  Gastenboek dierenwinkel Voor en na 11 voor en na 12 voor en na 13 voor en na 14 voor en na 15 voor en na 16 Plukken 2 voor en na 17 Voor en na 18 voor en na 19 voor en na 20 Per ras, voor en Na mallamute Bastaard Maltezer shih tzu lhasa 

Mijn honden 2

Als 3e komt Zipper.Zipper is een Shetland Sheepdog (Sheltie)Ze is geboren op 1 dec 2005Zipper kent u al! Want Zip is de hond die in mijn logo staat!Met haar heb ook behendigheid gedaan, maar wegens de gezondheid van haar hebben we dit helaas moeten staken.

Kayra!Kayra is geboren op 24 Feb 2009. En is net als Zipper een Shetland Sheepdog ( Sheltie)Kayra is mijn grote vriendin. We trainen samen behendigheid.2-3 keer in deweek. in de weekende lopen wij vaak wedstrijden. Kayra heeft een grote eigen wil.Ook heeft Kayra in 2012 een nestje gehad. waar wij een pupje van gehouden hebben. Zie Phoebe.

En dan hebben we TazTaz is een Tervuerense Herder Ze is geboren op 4 Dec. 2010Taz is van mijn vriend en woont dan ook in Friesland. Maar ze zal ook geregeld bij mijn thuis zijn, vandaar dat ik haar toch even wil voorstellen!Taz is een dondersteen is niet moe te krijgen! een echte ADHD hond! Maar wel een lieverd! U zal haar wellicht een keer ontmoeten.

Terug

JoyJoy is geboren op 3 Aug.2011 en is een kruising mopshond X Jack Russel Terrier. Het is een klein druk hondje! Die altijd vrolijk is!Joy is altijd in voor een bal spelletje! Ze kan zelfs "overgooien" met de bal! Ik hoop in 2013 ook met Joy Behendighied te kunnen gaan doen!

PhoebePhoebe is onze nieuwste aanwinst. Ze is geboren op 05-10-2012 en is een Dochter van Kayra!Wij hebben Haar zelf gefokt en hopen ook met haar in de toekomst een nestje te fokken! Ze is inmiddels begonnen aan haar wedsrijd carriere en traint 2-3 keer in de week behendighied.